Vjedh në shtëpinë e Dudek: “Nuk i mora unë, po i mbaj për një shok…”

DudekPortieri polak Jerzy Dudek, ishte me pushime kur në shtëpinë e tij “mësynë” hajdutët.
Medalja e fituesit të Champions në vitin 2005, rreth 100 bluza sportive dhe makina Porsche Carrera e ish-lojtarit të Liverpool ishin disa prej sendeve që u zhdukën.
Materiali i vjedhur u gjet në shtëpinë e një tifozi të Everton, i cili në momentin e arrestimit u justifikua: “Nuk e di të kujt janë, po i mbaj për një shok”…

Leave a Reply