Familja e gjerë e Alex Song: 10 vëllezër e 17 motra

10530732_655503087879966_1113981675921363446_nNjë histori për të mos u besuar ajo e Alex Song, ish-mesfushor i Arsenal dhe Barcelona, tani i huazuar nga katalanasit te anglezet e West Ham. Song është një nga 28 fëmijët që përbëjnë familjen e tij, ai ka 17 motra dhe 10 vëllezër. “Vij nga një familje e madhe. Im atë është martuar 5 herë, por nuk e kam njohur pasi është ndarë nga jeta kur unë isha vetëm 2 vjec”, thotë kamerunasi.

Një numër aq i madh njerëzish i përqëndruar në një familje të vetme. Mjaftueshëm për një ekip të plotë futbolli, me staf teknik e mjekësor bashkë… 

Leave a Reply