Demtohet gjyqtari, gjejne zevendesuesin mes publikut

1622245_577746298988979_1095000828_nNe minuten e 60′ te ndeshjes Santander-Campostela (Segunda B, Spanje) ndodh nje skene kurioze: gjyqtari kryesor detyrohet te braktise fushen pas nje shqetesimi muskulor. Problem eshte gjetja e zevendesusesit, pasi ne kete kategori federata nuk dergon nje gjyqtar te katert dhe ndeshja rrezikon te pezullohet.

Mes amullise se krijuar, mendon fonia e stadiumit te zgjidhe “ngercin” e krijuar. Thirrjes “a ka ndonje arbiter mes spektatoreve” i eshte pergjigjur zoti Zubillaga, qe menjehere ka nderruar rrobat, duke mundesuar vijimin normal te takimit…

Leave a Reply