Martohet e bija, pas 37 vitesh mungon per here te pare ne stadium

1377074_509268305836779_382131187_nMartohet e bija dhe ai eshte i detyruar te mos shkoje ne stadium ne mbeshtetje te skuadres se Wolverhampton, pas plot 37 vitesh e 1902 ndeshjesh besnikerie fanatike. Historia e Peter Abbott eshte ne kufijte e te pabesueshmes. I rritur ne lindje te Londres dhe banues ne zonen e Ipswich, Abbott qe ne moshe te vogel zbulon dashurine per “The Wolves”. Ne 37 vite ka pershkuar rreth 5300 km ne ndjekje te skuadres se zemres dhe nuk mungonte ne nje ndeshje ne stadium qe prej 16 marsit te vitit 1976. Nderkohe ne trasferte, ne vitin 1985 ne Blackburn e kishte te pamundur pjesemarrjen. Arsyeja: treni pesoi nje defekt rruges. Unik…

Leave a Reply